avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Abuzuri administratie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Abuzuri administratie

Buna seara,unde m-as putea adresa in legatura cu abuzurila savarsite de catre administratia locala,in speta de catre viceprimar care foloseste utilajele primariei in scopuri personale fara achitarea contravalorii serviciilor,iar masina de serviciu sa zic asa sta parcata la domiciliu si aceasta fiind folosita in scopuri personale mai mult decat in folosul comunitatii(o Dacie Papuc o terminat-o anul trecut si de atunci nu a mai miscat de la dansul din curte ??????
Cel mai recent răspuns: ionelgratian , utilizator 21:52, 27 Aprilie 2016
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
O plangere penala pentru abuz in serviciu depusa la Parchetul de pe langa Curtea de Apel. ;)
Multumesc=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Politia locala ContSters470362 ContSters470362 Am masina de 2.2 t de serviciu pot parca pe loc de reședință plătit? Am primit înștiințare de la poliția locală si mi s-a comunicat că nu am parcat ... (vezi toată discuția)
A cui este competenta ? eder eder Am avut un proces de succesiune si iesire din indiviziune care s-a judecat mai intai la Judecatoria Sectorului 3, apoi la Tribunal, iar in recurs la Curtea de ... (vezi toată discuția)
Pamant dat in arenda Dan Mihai Dan Mihai BUNA ZIUA SUNT MIHAI DAN SI MA JUDEC CU UN VICEPRIMAR , Actiune in revendicare CARUIA TATAL MEU IA DAT UN TEREN IN ARENDA IN SP 1,800 H AGRICOL IN 1994 ... (vezi toată discuția)