avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... A cui este competenta ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

A cui este competenta ?

Am avut un proces de succesiune si iesire din indiviziune care s-a judecat mai intai la Judecatoria Sectorului 3, apoi la Tribunal, iar in recurs la Curtea de Apel Bucuresti.
Impotriva tuturor judecatorilor care au judecat cauza mea vreau sa depun plangere penala pentru savarsirea infractiunilor de fals intelectual si abuz in serviciu. Unde trebuie sa depun plangerea, de competenta carui Parchet este ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: eder , utilizator 11:47, 11 August 2011
Pentru judecatorii de la Judecatorie si Tribunal competenta apartine Parchetului de pe langa Curtea de Apel din care fac parte Judecatoria si Tribunalul unde sunt incadrati acei judecatori.
Pentru judecatorii de la Curyea de Apel competenta apartine Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.
Deci trebuie sa depun separat, am inteles.
Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procuratura mai poate face ceva? ruxandra42 ruxandra42 Buna seara. Ma numesc Ruxandra si intampin urmatoarea problema, mai exact nu stiu daca sa mai stau cu sufletul la gura sau sa ma bucur. Fiica mea a facut o ... (vezi toată discuția)
Recurs in casatie impotriva judecatorului de camera preliminara? aidu aidu Se poate exercita recurs in casatie impotriva solutiei de respingere a plangerii, art. 340 CPP? Ar fi 2 aspecte care nu-mi sunt evidente privind ... (vezi toată discuția)
Sunt mai multe adrese ale parchetului, unde trebuie sa depun o plangere impotriva angajatorului Maria9 Maria9 Buna ziua, Am de recuperat bani restanti de la angajator in urma hotararii Tribunalului Bucuresti. Am facut recurs si la Curtea de Apel pentru alte drepturi ... (vezi toată discuția)