avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Politia Locala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Politia Locala

Am masina de 2.2 t de serviciu pot parca pe loc de reședință plătit? Am primit înștiințare de la poliția locală si mi s-a comunicat că nu am parcat regulamentar.Precizez ca masina nu încurcă traficul si se afla pe loc de reședință plătit ,numai ca este pe alta masina! Cei de la Poliția Locală spun că conform nu stiu ce articol (nu am înștiințarea la mine) masinile de transport marfa,transport persoane etc.numai pot parca la domiciliu..precizez ca nu este nici un indicator de tonaj..Și în parcarea respectivă se afla mai multe autoutiliare,Dar a avut treabă numai cu masina respectivă. Pot parca la domiciliu masina de serviciu atat cat se afla pe loc de reședință plătit? Multumesc
Ultima modificare: Duminică, 22 Aprilie 2018
ContSters470362, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters470362 , utilizator 04:39, 23 Aprilie 2018
Nu ! Daca plata se face pentru alta masina nu. Masina de servici, mai ales ca nu e autoturism, sta la servici. Aceasta norma nu e noua, exista decand lumea. In plus le poti face probleme si celor dela firma, trimitandu-le ANAF-ul pe cap, deoarece carburantul consumat cu aceste deplasari (de acasa - la servici) este nedeductibil fiscal si nu intra in cheltuielile de productie, Nu mai zic daca Doamne Fereste, vreun accident, cand ii ia pe toti dela nastere pana in zilele noastre. Pentru parcare la domiciliu trebuie sa ai aprobare scrisa dela firma, care la randul ei trebuie sa demonstreze ca masina este folosita cu program aleatoriu 24/24 ore. ,
Raspunsul Poliției Locale este indiferent toate autoutilitarele transport marfa si transport persoane mai mari de 8+1 nu pot parca in locurile de reședință.. iIntrebarea mea este: daca Eu am o Dacia papuc care se încadrează la autoutilitara(transport marfa)nu o pot parca la domiciliu? Precizez ca in parcarea respectivă sunt mai multe autoutilitare,care normal Politia Locala nu le-au văzut,Dar au văzut.o numai pe aceasta.Consider că este un abuz pentru că nu imi interzice nici un indicator de tonaj sa indicator de aprovizionare marfă.
Ultima modificare: Luni, 23 Aprilie 2018
ContSters470362, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. la inceputul anului in mo 57 parca, hg 39 ... americanux americanux Buna ziua. La inceputul anului in MO 57/22.01.24 parca, HG 39/2024 spune ceva de decontul transportului in administratia locala. Este aplicabil? Este ... (vezi toată discuția)
Licenta transport marfa pt autoutilitara de 3,5 tone?! Alexandracatalina1990 Alexandracatalina1990 Buna ziua! Infiintez zilele acestea un srl care se va ocupa in principal de relocari/mutari de locuinte , dar si transport de diverse obiecte, marfa la cererea ... (vezi toată discuția)
Somatie politia locala vladmaria04 vladmaria04 Buna seara! Am o nelamurire legata de un avertisment dat de politia locala pentru parcare auto pe trotuar. Am gasit in parbriz, dupa doua saptamani, fiind in ... (vezi toată discuția)