Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 mary222	                   

buna ziua.de cateva sapatmani angajatorul nostru a hotarat sa muncim in turnus mai exact sase zile pe saptamana cu doua pauza in  trei schimburi.Suntem pontati ... (vezi toată discuția)
	                    mary222	                   

buna ziua.de cateva sapatmani angajatorul nostru a hotarat sa muncim in turnus mai exact sase zile pe saptamana cu doua pauza in  trei schimburi.Suntem pontati ... (vezi toată discuția)

nelugigi	                   

Buna seara.
Lucrez in service utilaje alimentare profesionale ca tehnician service. Pana zilele acestea, lucram doar electric si mecanic. Astazi, mi s-a ... (vezi toată discuția)
	                    nelugigi	                   

Buna seara.
Lucrez in service utilaje alimentare profesionale ca tehnician service. Pana zilele acestea, lucram doar electric si mecanic. Astazi, mi s-a ... (vezi toată discuția)

dinamo99	                   

Depasirea orelor  legale de munca,precizez ca nu se platesc orele suplimentare si nici nu se compenseaza cu zile libere
In luna Octombrie am avut 182 de ore ... (vezi toată discuția)
	                    dinamo99	                   

Depasirea orelor  legale de munca,precizez ca nu se platesc orele suplimentare si nici nu se compenseaza cu zile libere
In luna Octombrie am avut 182 de ore ... (vezi toată discuția)