avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... baterea covoarelor in curtea vecinului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

baterea covoarelor in curtea vecinului

Bună ziua,
stiți cumva dacă baterea covorului în curtea vecinului (adică eu) constituie contravenție și dacă „da”, care este documentul care să ateste acest lucru?
Am un vecin care mă terorizează cu poluarea. Părerea mea este că acest lucru denotă nu doar lipsă de bun simț, ci ar trebui să fie și o încălcare a unei norme legale în vigoare.
Trebuie să mentionez că acest vecin nu mi-a spus că vrea să își bată covorul în curtea mea și nici nu a cerut voie să facă acest lucru.
Mulțumesc anticipat pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: danies , utilizator 23:33, 29 Mai 2016
Totusi reclamatia va fi eventual insotita de amenda - care va rezolva problema. Si nu este un bloc de locuinte, ci este casa cu balcon.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distanta constructii ellaene ellaene Buna ziua! Am o problema cu un vecin, care a ridicat o casa cu etaj si balcon in 2008, apoi a vandut o parte din teren, ramanand intre casa si gard o distanta ... (vezi toată discuția)
A cui este dreptatea? a mea, sau a vecinului? daniilafe daniilafe Locuiesc intr-un bloc, la etajul I. Apartamentul este cu vedere spre spatele blocului, implicit si balconul (terasa) apartamentului. In spatele blocului, este ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. dupa cum stim, exista infractiunea de hartuire la ... Anton Anto Anton Anto Buna ziua. Dupa cum stim, exista infractiunea de hartuire la locul de munca. As dori sa stiu daca exista un echivalent al acesteia prevazut de lege, valabil si ... (vezi toată discuția)