avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt de masina si conducere fara permis
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt de masina si conducere fara permis

buna seara! sper ca ma puteti ajuta cu cateva lamuriri! o ruda de a mea in varsta de 18 ani a furat o masina si a condus-o fara a avea permis de conducere si in stare de ebrietate. as dori sa stiu in cazul in care el nu are antecedente penale s-ar putea sa primeasca o pedeapsa cu suspendare si daca nu cam cati ani ar primi.se poate face ceva ?
Astept raspunsurile dumneavoastra!
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:40, 13 August 2009
Daca nu isi permite avocat va primi avocat din oficiu.
Regula este ca se aplica inchisoare cu executare in astfel de cazuri.
Dar daca nu e arestat ar putea primi o pedeapsa cu suspendare.Depinde ce avocat veti avea si sa nu ii fi fost furata masina judecatorului care judeca cauza.B-)
Cu alta ocazie evident.:stunned:

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt auto Abraham Lincon Abraham Lincon La mine nu este vorba de un furt dintr-un supermarket, ci de un furt auto... sa intamplat ca sa stau in masina proprie si personala, cu cheile in contact cu o ... (vezi toată discuția)
Complice talharie adina.adina adina.adina Buna seara!Va rog daca se poate sa-mi acordati parerea dumneavoastra la urmatoarea problema:3 tineri au batut si furat un taximetrist,ora 22.30 aprox.,in afara ... (vezi toată discuția)
Conducerea cu autovehicul neinmatriculat + numere false florinpopescu florinpopescu Buna ziua, Am fost prins acum doua saptamani circuland cu autovehicul neinmatriculat,si cu numere false. In anul 2001 am fost condamnat pentru furt la 1 an ... (vezi toată discuția)