avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ajutor social
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ajutor social

buna seara , am incercat sa ajut o familie sa intre in posesis unor bonuri sociale pt cumparaturi de pasti ,iam trimis la cea mai apropiata casa de ajutor social din sector, dar ia gasit cu niste venituri pe care le realizeaza la in timp adica la 6-7-8 luni (stringe hirtie si sticle de plastic) .......iam trimis si la ANAF si acolo ia gasit fara venit .......cum sa-i mai ajut .....
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:14, 4 Mai 2016
adrian577 a scris:

....dar ia gasit cu niste venituri pe care le realizeaza la in timp adica la 6-7-8 luni (stringe hirtie si sticle de plastic) .......iam trimis si la ANAF si acolo ia gasit fara venit .......cum sa-i mai ajut .....


1. Cum i-a gasit cu venituri, daca la ANAF nu apar inregistrati cu asa ceva?


2. Ar trebui sa-si depuna dosarul pentru acordarea ajutorului social , iar in cazul in care li se va respinge dosarul atunci va trebui sa conteste in instanta decizia de respingere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De unde alte venituri? mikyd89 mikyd89 Bună ziua! Aş avea rugămintea de a mă lămuri și pe mine cineva. Pe adeverința de venit de la ANAF am trecute ca venituri următoarele: venituri ... (vezi toată discuția)
Ajutor public judiciar KLM4 KLM4 Fostul avocat a făcut cerere de ajutor public judiciar in care nu stiu ce a scris ca nu mi-a dat sa citesc. Eu nu am nici un venit..el intreaba ca o sa ... (vezi toată discuția)
Bani de liceu costina_78 costina_78 buna ziua, va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns avizat. eu sunt diriginta la clasa a XII a, si fac parte din comisia de acordare a burselor BANI DE ... (vezi toată discuția)