avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 336 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... permis suspendat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

permis suspendat

in data de 20-11-2015 mia fost suspendat permisul ptr 90 de zile ( 103 km localitate ) plus 30 de zile total 120 zile suspendare , in data de 26-12-2015 am fost oprit de politia de frontiera , mi sa intocmit dosar penal , in data de 28-04-2016 am fost sa vad daca imi mai da permisul s lam luat ptr ca nu am aparut cu vrun dosar la politia rutiera , intrebarea e daca pot pati ceva daca ajunge dosarul si eu am condus in timpul , imi pot agrava situatia ?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 17:29, 4 Mai 2016
V-a fost restituit permisul sau nu, nu se prea intelege din relatarea dvs..

Eu nu pricep de ce ati vrut sa treceti frontiera constient ca aveti permisul suspendat!:hm:

Daca politia de frontiera a constatat in urma verificarilor ca aveti permisul suspendat atunci in mod sigur aveti intocmit dosar penal.

Aveati/aveti obligatia sa predati permisul dupa ce v-a fost intocmit dosarul penal intrucat nu aveti drept de circulatie in cazul conducerii cu permisul suspendat.
am fost oprit de un echipaj al politiei de frontiera in data de 26 decembrie 2015 , permisul ii aveam suspendat , era luat pe loc in data de 20 noiembrie 2015 , am fost sa vad ce se intampla daca pot sa mai iau permisul , cei de la politia rutiera mau verificat si miau dat permisul in data de 28 aprilie , intrebarea e , se poate sa nu fi ajuns dosarul la politia rutiera dupa 4 luni de cand am fost intocmit dosarul penal de catre politia de frontira ? il predau inapoi sau ce trebuie sa fac
Dosarul penal intocmit de politia de frontiera nu ajunge la politia rutiera ci la parchet.

Solicitati informatii privind stadiul dosarului (si nr dosarului) la politia de frontiera care a intocmit dosarul si apoi in baza nr de dosar obtinut va interesati la parchet despre dosar.

imi agraveaza situatia daca nu predau permisul , cei de la rutiera inseamna ca nu stiu ca mi sa intocmit dosar penal am primit permisul pe data de 28 aprilie acum o saptamana
Dosarul a fost intocmit de pol de frontiera s nu de pol rutiera.

Acum nu stiu care dintre cei trei este de vina ptr intocmirea dosarul ui penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal circulatie, refuz de probe biologice mariusdav mariusdav in luna martie 2009, s-a intocmit dosar de cercetare penala, pe numele meu, pentru refuz de probe biologice, fara a conduce acel autoturism. Nici pana in ziua ... (vezi toată discuția)
Hartuit de politisti gelu_66 gelu_66 []in seara zilei de 04 07 2010 placutele de inmatriculare a 2 a zi am mers la pol sa vad motivul pentru care miau fost ridicate intorcinduma acasa am fost ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa-mi iau permisul? cristi1993 cristi1993 salut am si eu o problema ... in 2014 luna ianuarie am cumparat o masina inmatriculata in bulgaria era prima matriculare in februarie 2014 pe 16 am fost oprit ... (vezi toată discuția)