avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Daune morale accident rutier, declaratii dupa accident ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Daune morale accident rutier, declaratii dupa accident ''in alb''

Buna ziua. In data de 02.05.2016, am avut un accident rutier(masina era oprita regulamentar pe dreapta, cu avarii) si din spate am fost acrosati vreo 10 metri.
Am fost la politie pt. declaratii, dar fiind foarte socati si speriati in declaratie a spus ca nu dorim daune morale (fiind si cu copilul minor, ne interesa sa ajungem mai repede la spital). Acum se mai poate schimba declaratia, se mai pot cere daune morale?
Cel mai recent răspuns: raduana , utilizator 09:19, 20 Mai 2016
raduana a scris:

(masina era oprita regulamentar pe dreapta, cu avarii)

Cum vine asta? Daca era masina oprita regulamentar de ce era pe avarii? Suna mai mult a oprita neregulamentar, cu butonul de "park anywhere" apasat.
Am intalnit 3 cazuri pana acum, extrem de similare. Masinile parcate "regulamentar" pe dreapta, in zona de oprire interzisa, pe o banda pe care de regula se circula. Cel care a lovit din spate s-a incadrat pe banda insa nu a avut timp sa reactioneze pentru ca nu se astepta ca taman pe banda aia sa fie o masina "avariata" din senin.
Era drum judetean, masina nu era in mers, era parcata pe dreapta si cu luminile de avarii, special pt. a se vedea. Chiar in raportul politie a fost scris ca era parcata regulamentar.
Ultima modificare: Vineri, 20 Mai 2016
raduana, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, în urma cu doi ani am locuit cu o persoana în ... Sergiugabor Sergiugabor Bună seara, în urma cu doi ani am locuit cu o persoana în același apartament. Aceasta persoana s a mutat și a luat cu ea mai multe lucruri care îmi ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie pentru constituire parte civila ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Va rog frumos sa ma ajutati cu cateva sfaturi in legatura cu urmatoarea problema: - ca urmare a distrugerii unui chiosc provocata de autori ... (vezi toată discuția)
Constituirea ca parte civila in cadrul procesului penal BLETI BLETI Model cerere constituire ca parte civila institutie publica. Am avut un accident de circulatie care s-a soldat cu avarierea autvehiculului in proportie de ... (vezi toată discuția)