buna, am primit o citatie in care sunt chemat in calitate de intimat (?) in dosarul cu obiectul: desfiintare inscrisuri(art,315 lit d. ncpp).. in urma cu 2 ani am cumparat o masina de la un tip la care am fost destul de destept sa nu ii cer macar o copie de buletin tipul fiind intermediar, masina a fost gasita cu acte false, dupa 2 ani am primit talonul de inmatriculare procurorul cerand disjungerea cazului printre are am vazut acolo scrie si ceva de desfiintare inscrisuri... intrebarea mea este ce inseamna ... ca sa numai zic ca am ratat ziua de citatie (bazand totul pe stres ca numa stres am avut cu masina asta) am confundat data de 4 cu 5.. voi primi alta citatie ce inseamna , va rog ms
Buna seara si eu am primit citație de genul asta dar problema e ca eu Nu stiu despre ce e vorba.Nu stiu de cine sunt dată în judecată si pentru ce motiv.procesu este fixat pe data de 29 martie dar eu azi am primit citatia
Mergeti la termen si solicitati la inceputul sedintei dosarul la studiu. In functie de ce aflati, va exercitati apararea. Daca considerati ca nu va puteti apara singur, solicitati amanarea cauzei pentru angajarea unui avocat.
Problema este ca eu Nu sunt in tara si nu am cum sa ajung asa repede pot sa cer amânarea si detaliile prin telefon?
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:
Mergeti la termen si solicitati la inceputul sedintei dosarul la studiu. In functie de ce aflati, va exercitati apararea. Daca considerati ca nu va puteti apara singur, solicitati amanarea cauzei pentru angajarea unui avocat.
Citatie
brunetasexy
buna ziua,am nevoie de niste lamuriri daca se poate,tatal meu a primit o citatie in calitate de intimat cu motivatia desfiintarea inscrisurilor conf art 315 ... (vezi toată discuția)