avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executori judecatoresti
Discuție deschisă în Executare silită

executori judecatoresti

Ce este de facut atunci cand un executor judecatoresc nu respecta hotararea a doua instante di Bucuresti - acestea fiind definitive si irevocabile ? Mai mult, cere ingaduinta de actiune firmei pentru care face executarea ?
Cel mai recent răspuns: unomobisnuit , utilizator 09:27, 6 Mai 2016
Executorul trebuie sa execute dacă are ce executa.

Ce executare se face?
Executarea silita se face dupa un proces colectiv pierdut in anul 2010.Ulterior aceasi cauza s-a judecat si nominal pentru fiece om in parte.In cele doua hotarari definitive si irevocabile se specifica clar ca executia silita ma excepteaza.
Sa fiu mai explicit.Procesul colectiv s-a castigat in anul 2008 de catre grupul de muncitori.Sentinta a fost definitiva si executorie.Ulterior angajatorul a facut recurs si l-a castigat in 2014.Procesul pe nume propriu da dreptate lucratorului care a invocat puterea lucrului judecat.Acesta s-a finalizat in 2015 cu sentinta de definitiv si irevocabil la 2 instante,angajatorul pierzand practic de 2 ori. Acum executorul efectiv cere voie sa nu ma execute silit.....Iar angajatorul a raspuns ca executia ramane pe rol

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare, prescriptie, intreruperea prescriptiei basic basic In 2010 am imprumutat cu bani o persoana fizica. Am facut un act notarial. In ianuarie 2013 am actionat in instanta persoana respectiva. Nu trecuse 3 ani. ... (vezi toată discuția)
Incadrare in termenul de prescriptie deea-lex deea-lex Buna seara!sunt într-o situație delicata si am rugamintea sa ma ajutati .la serviciu am o sentinta civila a tribunalului sectia comerciala din luna Iunie ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea unei hotarari judecatoresti scubi scubi In urma cu un an am castigat un proces cu secretarul comunei , acesta refuzand sa-mi trimita dosarul la ANFP , pentru promovarea in grad profesional si anume ... (vezi toată discuția)