avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... persoana cu handicap
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

persoana cu handicap


Buna Ziua!
sotul meu a fost diagnosticat cu necroza aseptica de cap de os femural bilateral. in luna martie a suferit o interventie chirurgicala de implantare proteza bilaterala de sold la soldul stang iar in septembrie urmeaza celalalt sold. inainte de aceste operatii din cauza durerii si a pozitiilor vicioase a fost operat si de hernie de disc care a recidivat. da la comisia de evaluare din Piatra Neamt mi s-a spus ca abia dupa a doua proteza poate fi considerata persoana cu handicap. in anexa la ordinul 762/1992/2007 pentru aprobarea criteriilor medico-legale nu gasesc pasajul din care sa-mi dau seama daca sotul meu poate sa-si scoata certificat de persoana cu handicap.
v-as fi recunoscatoare daca mi-ati raspunde.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:13, 12 August 2009
Buna ziua.Avand in vedere afectiunile mentionate cat si interventiile chirurgicale suferite,este evident ca subzista deficienta functionala,care in timp se va accentua.Pentru a beneficia de o expertizare competenta a situatiei medicale a sotului ,este de preferat sa contactati Autoritatea Nationala pentru persoanele cu handicap,Comisia Superioara de expertiza medicala a persoanelor cu handicap pentru adulti,Bucuresti,str Cezar Bolliac nr 42,sector 3,cod postal 74304,C.P.4~2

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa dau in judecata d.g.a.s.p.c. ContSters294495 ContSters294495 Buna ziua. Ma numesc Glodianu Daniel, am 36 ani ,sunt din loc. Agigea,Jud. Constanta, functia de casier/taxa. Va spun repede si la obiect: Din 2007 am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. in cazul in care o persoana a suferit trei operatii ... Ghidut1400 Ghidut1400 Buna ziua. In cazul in care o persoana a suferit tre operatii de protezare, respectiv sold bilateral si genunchi, poate beneficia de certificat de handicap? ... (vezi toată discuția)
Grad de handicap foaie foaie sotul meu a depus un dosar pentru a-i acorda un grad de handicap, la prezentare doctorita ia spus ca ii da grad accentuat , ca apoi sa-i vina acasa decizie ... (vezi toată discuția)