avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... dosar nr. xzxz/P/2013 aflat pe rolul Parchetului de pe ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

dosar nr. xzxz/P/2013 aflat pe rolul Parchetului de pe langa Judecatoria pitesti

Salut!

spuneti-mi va rog cum caut detalii despre acest format de nr dosar cu"P".
astazi am primit o instiintare,am cautat pe site-uri la nr dosar=0
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 08:55, 11 Mai 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Mergeti la parchetul respectiv si vedeti despre ce este vorba, numai asa puteti afla, probabil doresc sa va comunice ceva.
Aveți posibilitatea de a trimite avocat dacă aveți angajat.

Doar dosarele de la instanta apar pe portal și se pot afla informații minime.
Dosarul dvs. se afla în faza de urmarire penala și nu se dau informații.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatie dosar penal Cristian.M Cristian.M Buna ziua , Care sunt pasii de aflare a situatiei unui dosar penal (unde se afla) ? Exista un site de aflare a situatiei si pe partea penala ? . Am facut ... (vezi toată discuția)
Ce e de facut? ContSters297585 ContSters297585 http://postimg.org/image/l8w6tgafj/ Salutare,sunt foarte panicat ,puteti sa imi explicati mai multe ? De exemplu in calitate de ce anume sunt chemat ? Ce ... (vezi toată discuția)
Cum caut un dosar paul99 paul99 buna ziua. cum pot afla despre un dosar penal daca a ajuns in instanta deoarece nu cunosc nr de inregistrare. tot ce stiu in februarıe 2010 era la ... (vezi toată discuția)