avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1154 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Prescriptia datoriilor fiscale si radierea automata a ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Prescriptia datoriilor fiscale si radierea automata a firmelor

O societate poate radiata automat?Cum si in ce conditii?

Alte discuții în legătură

Inmatriculare remorca Dandanezu Dandanezu Buna ziua. Am cumparat o remorca auto de la un prieten. Remorca era inmatriculata pe firma. Cum el a fost plecat o perioada lunga din tara societatea a fost ... (vezi toată discuția)
Accesiune imobiliara artificiala - societate in lichidare niky99 niky99 As dori sa ma ajutati cu un raspuns! Este admisibila o actiune in constatarea accesiunii imobiliare a unui imobil construit pe terenul proprietatea mea si ... (vezi toată discuția)
Radiere societate 16bifa 16bifa am o societate care a re ca obiect de activitate comertul alimentar dar care nu mai functioneaza de 2 ani si ceva iar eu vreau sa o inchid definitiv .cum ... (vezi toată discuția)