avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale radiere societate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

radiere societate

am o societate care a re ca obiect de activitate comertul alimentar dar care nu mai functioneaza de 2 ani si ceva iar eu vreau sa o inchid definitiv .cum procedez ? un prieten ma sfatuit sa o las sa mora si ca va fii radiata automat la registru dupa 3 ani i:">
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 15:51, 19 Februarie 2010

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preluare de parti sociale succesorale si transformare in srl. violeta ion violeta ion Preluare de parti sociale succesorale si transformare in SRL cu asociat unic! Sincer nu mi permit sa platesc, mai ales ca este o firma fara activitate de 10 ... (vezi toată discuția)
Vreau sa scap de firma ( s.r.l ) ! liv.savu liv.savu Salutare ! Am un S.R.L , care are activitatea suspendata temporar de la registrul comertului pe 3 ani de zile incepand din 2010 , regim derogatoriu de la ANAF ... (vezi toată discuția)
Actualizarea obiectului de activitate potrivit caen rev.2 leuca_luminita leuca_luminita Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca stiti cat costa acum o actualizare a obiectului de activitate potrivit CAEN rev.2. Am pe cineva care nu a fact acest ... (vezi toată discuția)