avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pasaport minor- suplinire acord tata
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pasaport minor- suplinire acord tata

Buna seara as vrea sa ma ajutati.sunt divortata din 2012 copilul mia fost incredintat mie dar custodia este comuna .eu locuiesc in spania cu copilul de 4 ani ,tatal nu a venit niciodata sa vada copilul nu mia platit pensia alimentara niciotada,la sunat de trei ori in acesti ani.vreau sa plec cu sotul si copilul in vacanta in alta tara dar nu pot sai fac pasaportul copilului ptr ca tatal se neaga sa imi dea semnatura.ce pot sa fac in acest caz?
Parerea mea e ca e instanta spaniola competenta...
va multumesc pentru sfaturi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa acord iesire din tara minori Mariasofia321 Mariasofia321 Cum pot pleca cu copii din tară daca in urma divortului prin notar avem custodie comuna si tatăl nu vrea să semneze pt iesirea copiilor din tară ,mentionez ... (vezi toată discuția)
As dori sa inaintez o ordonanta presedintiala pentru custodia fetitei Andreeasofia Andreeasofia Buna ziua as dori sa inaintez o ordonanta presedentiala pt custodia fetitei(7ani)..fiind divortata de 4 ani de tatal si vustodie comuna pana in prezent..as ... (vezi toată discuția)
Cm pot calatorii cu minorul fara acordul tatalui sol0606 sol0606 sunt maritata dar in divort. intre timp am cunoscut pe cineva si am facut un copil. din cauza ca divortul nu era pronuntat copilul a fost trecut pe numele ... (vezi toată discuția)