avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări dalida_2009
                      Utilizator

dalida_2009
                      Utilizator                    

udrea kostyt	                   

Buna ziua . Am un credit ipotecar prima casa și ratele sau dublat in jumătate de am . Este legal că băncile să mărească dobânzile atât de mult , care ... (vezi toată discuția)
	                    udrea kostyt	                   

Buna ziua . Am un credit ipotecar prima casa și ratele sau dublat in jumătate de am . Este legal că băncile să mărească dobânzile atât de mult , care ... (vezi toată discuția)

marysimo	                   

In februarie 2010 am inteles ca banca la care am contractat un credit pentru nevoi personale a vandut creditul unei firme de recuperari. Pana in prezent, timp ... (vezi toată discuția)
	                    marysimo	                   

In februarie 2010 am inteles ca banca la care am contractat un credit pentru nevoi personale a vandut creditul unei firme de recuperari. Pana in prezent, timp ... (vezi toată discuția)

claudiuleasing	                   

Buna ziua. Am un leasing imobiliar persoana fizica, sotia cotitular din 2008. Datorita problemelor, suntem nevoiti sa predam casa in baza viitoarei legi a ... (vezi toată discuția)
	                    claudiuleasing	                   

Buna ziua. Am un leasing imobiliar persoana fizica, sotia cotitular din 2008. Datorita problemelor, suntem nevoiti sa predam casa in baza viitoarei legi a ... (vezi toată discuția)