avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Care tari din Europa Geografica sunt inca supuse la ...
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Care tari din Europa Geografica sunt inca supuse la taxe VAMALE

Bunaziua ma intereseaza din Europa Geografica care tari sunt incluse in tratatul care exclude plata de vama si care nu, ma intereseaza exclusiv Olanda, si daca se poate un link exact ca dovada la acest lucru, multumesc

Alte discuții în legătură

Plata orelor de noapte inclusa in salariu zilnic! e normal? valigl valigl Buna ziua ! As vrea sa ma ajute cineva in legatura cu legislatia muncii mai exact sa inteleg si eu cum este cu plata orelor de noapte. Sunt angajat ca ... (vezi toată discuția)
Condamnare pe viata in afara tarii alinaganea32 alinaganea32 buna ziua as dori sa stiu la o condamnare pe viata in afara se poate face rejudecare? care sunt incadrarile juridice? multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Pasaport scazut gabrielag137 gabrielag137 Buna ziua Suntem o familie de romani cu un baietel de 6 ani. In cateva zile plecam din Italia spre Romania. Intrebarea mea este daca putem avea probleme, ... (vezi toată discuția)