avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 141 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate aviz psi,dsp,dsv
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

aviz psi,dsp,dsv

mi-am infiintat un punct de lucru,are pana in 20mp spatiul util si as vrea sa stiu daca este necesar PSI..
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:55, 20 Octombrie 2017
Pentru a infiinta un punct de lucru nou trebuie sa depuneti documente suplimentare la Registrul comertului si sa semnati declaratii pe propria raspundere ca sunt realizate prevederile dpvd ssm, mediu, sanatate, sanitar-veterinare.
Inainte de punere ain functiune puteti fi verificat de inspectorii de la institutiile respective plus cei de la ISU-psi si daca nu sunt indeplinite conditiile legale veti primi amenzi contraventionale consistente.
Pentru ISU-psi trebuie sa cereti aviz/ autorizatie dupa caz, in functie de domeniul de activitate. Gasiti aici mai multe elemente: www.avocatnet.ro/articol_430...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spalatorie auto Vrabiedanut Vrabiedanut Ce avize, aprobări, etc , sunt necesare pentru amplasarea unei spălătorii auto self service pe teren propriu? (vezi toată discuția)
Autorizatii infiintare magazin mixt kokolyko kokolyko Buna ziua, Inteleg ca pentru infiintarea magazinului mixt este nevoie, pe langa srl, de anumite autorizatii (dsp, dsv, PSI, mediu). Dupa infiintarea ... (vezi toată discuția)
Ce autorizații trebuie pentru o spălătorie auto? baltatumirel2@gmail.com baltatumirel2@gmail.com Ce autorizați trebuie pentru o spălătorie auto si cat ma costa sa le faca cineva fara sa umblu eu va multumesc (vezi toată discuția)