avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Forumul specialiştilor - index al ... legea 255/2010
Discuție deschisă în Forumul specialiştilor - index al legilor aplicabile unor cazuri din practica judiciară

legea 255/2010

In LEGEA nr. 255 din 14 decembrie 2010 (*actualizată*)
privind exproprierea pentru cauză de utilitate publică, necesară realizării unor obiective de interes naţional, judeţean şi local -la articolul 25 aliniat 2 se stipuleaza:
(2) Proiectele cuprinse în programul Ministerului Transporturilor, Departamentului pentru proiecte de infrastructură şi investiţii străine, Ministerului Mediului şi Schimbărilor Climatice, Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Ministerului Economiei, Ministerului Finanţelor Publice şi Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale sau în cele ale autorităţilor administraţiei publice judeţene şi locale, privind dezvoltarea de obiective de interes naţional, respectiv de interes judeţean şi local, sunt scutite de taxele către Inspectoratul de Stat în Construcţii prevăzute de Legea nr. 10/1995 privind calitatea în construcţii, cu modificările ulterioare, şi de Legea nr. 50/1991, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

Cum se interpreteaza articolul - scutire de taxe catre ISC pentru toate lucrarile, sau doar pentru cele executate pe terenuri expropriate?

Alte discuții în legătură

Care este modalitatea juridica (pasii de urmat) in caz de expropriere ... Mirela Ligia Mirela Ligia Care este modalitatea juridica (pasii de urmat) in caz de expropriere a unui singur apartament (din 5) dintr-o singura constructie ( ni se spune ca suntem un ... (vezi toată discuția)
Lege ankalupu ankalupu in cazul despagubirilor pentru exproprierea tereului entru constructia unei autostrazi exista vreo lege care sa spuna in cat timp se poate cere in instanta ... (vezi toată discuția)
Legislaþie actualizatã adm. publicã Ana Cristina Margu Birou de mediator Ana Cristina Margu Birou de mediator Bună ziua. O rugăminte fierbinte aş avea . Am nevoie de ceva legislaţie la zi , în format electronic, privind: Legea nr. 215/2001, a adm. publice ... (vezi toată discuția)