avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 162 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract vanzare-cumparare auto
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract vanzare-cumparare auto

Buna ziua. As dori sa stiu daca exista posibilitatea radactarii la notariat a unui contract de vanzare-cumparare auto intre persoane fizice cu plata in 2 rate. Adica avans 80% din suma in momentul semnarii contractului, iar 20% la cel mult 30zile de la data semnarii.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Kitzmiler , utilizator 20:24, 12 Mai 2016
La notariat se poate intocmi orice fel de contract si in orice mod doresc partile.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare teren in rate liviuiasi liviuiasi Sunt persoana fizica si am de vanzare un teren intravilan. O persoana mi-a spus ca il ia numai daca il dau in rate (am zis ca ma gandesc). Rugamintea mea ... (vezi toată discuția)
Locuinta in rate ContSters180019 ContSters180019 buna ziua.am un apartament si un posibil client pt cumpararea acestuia.exista vreo varianta la notar pt a vinde acest apartament in rate,dar fara a trece ... (vezi toată discuția)
Poate notarul sa incaseze onorariu de 1% din antecontract înainte de inregistrarea plății avansului pt proprietate? Mihail850 Mihail850 Bună ziua, Am semnat o promisiune de vanzare pentru un apartament din București cu un notariat (in ianuarie 2020). Desi in momentul in care am semnat ... (vezi toată discuția)