avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1323 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Buna ziua. Avem o suprafata de 5 ha si suntem doi frati, cu titlu de proprietate. Am impartit celelalte parcele si din acesta 2,8 ha revine la unul si 2,2 ha la celalalt. Se poate imparti si apoi intabula sau nu.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 12:02, 14 Mai 2016
In mod normal intre frati cotele sunt egale. trebuie sa faceti iesire din indiviziune si apoi intabulati fiecare separat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate CHICOSU CRISTINA CHICOSU CRISTINA Buna seara, va rog sa ma ajutati intr-o problema, pe titlul meu de proprietate figurez cu 1ha teren intravilan si extravilan 2ha, problema mea este ca pe ... (vezi toată discuția)
Acte teren agricol: succesiune sau uzucapiune? danimik danimik In 1991 tatal meu, fratele lui si verisoara lor au facut cerere (individual) la primaria din localitate pentru retrocedarea a 12 ha de teren agricol care au ... (vezi toată discuția)
Varianta optima arlandh arlandh In baza legii 18/91, dintre urmasi (fii), 2 au facut cerere pentru reconstituirea dreptului de proprietate dupa tatal lor. Titlul a fost emis pe numele ... (vezi toată discuția)