Buna ziua !
Am facut o inselaciune anul trecut. I-am trimis persoane-i vatamate prin posta cu totul altceva decat ceea ce trebuia sa ii trimit. Persona vatamata a depus plangere la el in judetul respectiv am fost chemat la mine in localitate si audiat persoana vatamata si-a recuperat bani. Dar am fost facut inculpat in dosar si sunt chemat peste cateva zile la ei in judet ca sa fiu audiat. Imi puteti spune in acest caz ce se poate intampla. Prejudiciul nu a fost mare de 400 de lei dar imediat persoana vatamata a recuperat totul de la mine. Deci vreau sa stiu ce pot sa patesc la ce sa ma astept. Astept un raspuns Multumesc
În astfel de cazuri cel mai simplu este ca infractorul sa apeleze la avocat de la început.
Se rezolva în aceeași zi tot.
Și partea vatamata ar avea încredere dacă are avocat infractorul ca se rezolva simplu și nu exista suspiciune ca se face vreo manevra.
E caz care se rezolva în 30 de minute cu închiderea dosarului penal în aceeași zi cu așteptarea pana la audierea finala.
Bună ziua,am comandat de pe net,treninguri,am primit o geaca purtata pt care am plătit suma de 365 lei + 35 lei taxa curier.ce pot sa fac sa îmi recuperez bani?