avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Obtinerea copiei hotararii de divort in cazul unui ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Obtinerea copiei hotararii de divort in cazul unui decedat in vederea deschiderii succesiunii

Buna ziua tuturor cititorilor
Tatal meu a decedat in luna aprilie 2016. Pentru deschiderea succesiunii la notar am nevoie, printre altele, de o copie dupa hotararea de divort din prima casatorie din care a rezultat o fiica ( sora mea dupa tata ). Prima sotie ( mama surorii mele ) a decedat in urma cu 15 ani. Mama mea traieste. Situatia complicata in care ne aflam este datorita faptului ca nu se stie unde s-a pronuntat divortul in Bucuresti in intervalul aproximativ dintre anii 1949 si iunie 1959, cand tatal meu s-a recasatorit cu mama mea la Iasi. Desi sora mea renunta complet la partea ei de mostenire conform art. 1100 din Cod Civil, tot imi este necesar acest act pentru deschiderea succesiunii. Va rog sa ma ajutati cum sa procedez in acest caz, de unde sa incep?
Cu multumiri anticipate
Ultima modificare: Luni, 16 Mai 2016
dragos_1999, utilizator
Cel mai recent răspuns: Consuela Scarlat , Avocat 15:24, 16 Mai 2016
va trebui sa cautati in opisurile acelor ani dupa nume pana va gasiti numarul de dosar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura deschidere succesiune anonim anonim Cu stima pentru toata lumea prezenta pe forum Problema mea este , zic eu ,una simpla, pentru care insa nu am raspuns. Situatie: Sot , Sotie, fara copii ... (vezi toată discuția)
Mostenire cu probleme carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com O speta deosebita : mama a fost infiata de catre sora sa mai mare ( cu 22 ani ) impreuna cu sotul sau - asa au crezut ei dar .... pe certif de nastere al ... (vezi toată discuția)
Buna ziua se dau urmatoarele: bunicii paterni decedați de câțiva ... andi_erika andi_erika Buna ziua Se dau urmatoarele: bunicii pareri decedați de câțiva ani. Fara a se face sucesiune dupa decesul lor.Tata a locuit în casa părintească in ... (vezi toată discuția)