avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 206 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare SRL , comert cu autovehicue second hand, ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare SRL , comert cu autovehicue second hand, achizitii intracomunitare

Buna ziua , ma intereseaza infiintare unei societati comerciale cu activitatea de "Comert cu autovehicule" . Potrivit codului fiscal , pentru achizitii intracomunitare , de produse second-hand , revanzatorii pot achizitiona produsele fara TVA din comunitate , aplicand TVA doar la marja de profit . Ma poate ajuta cineva concret cu pasii care trebuie urmati ca activitatea firmei sa fie 100% legala. Nu ma intereseaza sa speculez nimic, nici metode alternative .Va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 17 Mai 2016
RAMHOLDING, utilizator

Alte discuții în legătură

Tva import masini second -hand spatiul ue oscarcuba oscarcuba Buna ziua, Detin o firma cod caen 4511 comert autoturisme si autovehicule usoare (sub 3,5 tone) inclusiv import export,platitoare de tva.Masinile second- hand ... (vezi toată discuția)
Dealer auto Vali107Tipu Vali107Tipu Buna ziua As dori sa imi spuneti daca domeniul principal de activitate al firmei este comertul cu automobile, si daca achizitionez o masina la pretul net(fara ... (vezi toată discuția)
Achizitii intracomunitare masini second-hand CAPBUN CAPBUN Buna ziua, - as dori sa stiu daca pentru achizitiile intracomunitare de masini second-hand trebuie depus si decontul special de tva 301, eu am depus pana acum ... (vezi toată discuția)