avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită darea in plata
Discuție deschisă în Executare silită

darea in plata

Buna ziua.
As dori sa stiu care e procedura legii darii in plata in cazul in care am fost excutati deja dar avem prorpire pe salar datorita faptului ca datoria noastra catre banca nu a fost stinsa integral dupa executare.
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 10:24, 3 Iunie 2016
Buna ziua! Gasiti toate spetele de notificari, un ghid si intrebari frecvente pe pagina de facebook a d-lui avocat Piperea.
Eu sunt in aceeasi situatie si astazi am transmis prin posta, cu confirmare de primire, notificarea specifica acestui caz, catre banca centrala, si catre sucursala bancii de unde am luat creditul.
Atentie la corectitudinea datelor.
Succes!
Va multumesc pentru informatii. Puteti sa imi spuneti daca am ales bine anexa notificarii, anexa D? Cu stima Dana Corina
situatia dumneavoastra este putin mai complexa avand in vedere exceptiile pe care creditorul dvs. le poate invoca in contestatia la notificarea de dare in plata pe care o transmiteti fie prin avocat, notar sau executor judecatoresc.
verificati totusi daca nu a intervenit prescriptia sau perimarea executarii.
Ultima modificare: Vineri, 3 Iunie 2016
gi-jane2, moderator
Sa inteleg ca nu pot sa depun eu notificarea, ci am nevoie de avocat?
Nu, nu o puteți transmite dumneavoastră. Pentru a se stabili cert că emitentul notificării este una și aceeași persoană cu autorul notificării, aceasta trebuie transmisă prin avocat sau executor judecătoresc.
V-aș recomanda executorul, nu va lua bani decât pentru transmiterea notificării.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare de dare in plata Kanedel Kanedel Cine este in tema cu legea darea in plata? Se poate trimite notificare de dare in plata catre cedent , in situatia in care creditul a fost cesionat? La art. ... (vezi toată discuția)
Informare angajator legea darii in plata tuilleries tuilleries Buna ziua.Va rog lamuriti-ma in urmatoarea privinta referitoare la Legea darii in plata, si anume: articolul 5 alin (3) prevede ca odata cu formularea ... (vezi toată discuția)
Forma transmitere notificare radu_mc radu_mc daca transmit o notificare prin fax, cum pot dovedi apoi ca cealalta parte a primit notificarea? cealalta parte poate spune ca a primit altceva in loc de ... (vezi toată discuția)