Buna ziua.
As dori sa stiu care e procedura legii darii in plata in cazul in care am fost excutati deja dar avem prorpire pe salar datorita faptului ca datoria noastra catre banca nu a fost stinsa integral dupa executare.
Buna ziua! Gasiti toate spetele de notificari, un ghid si intrebari frecvente pe pagina de facebook a d-lui avocat Piperea.
Eu sunt in aceeasi situatie si astazi am transmis prin posta, cu confirmare de primire, notificarea specifica acestui caz, catre banca centrala, si catre sucursala bancii de unde am luat creditul.
Atentie la corectitudinea datelor.
Succes!
situatia dumneavoastra este putin mai complexa avand in vedere exceptiile pe care creditorul dvs. le poate invoca in contestatia la notificarea de dare in plata pe care o transmiteti fie prin avocat, notar sau executor judecatoresc.
verificati totusi daca nu a intervenit prescriptia sau perimarea executarii.
Nu, nu o puteți transmite dumneavoastră. Pentru a se stabili cert că emitentul notificării este una și aceeași persoană cu autorul notificării, aceasta trebuie transmisă prin avocat sau executor judecătoresc.
V-aș recomanda executorul, nu va lua bani decât pentru transmiterea notificării.