avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... forma transmitere notificare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

forma transmitere notificare

daca transmit o notificare prin fax, cum pot dovedi apoi ca cealalta parte a primit notificarea? cealalta parte poate spune ca a primit altceva in loc de notificare sau ca nu a primit-o deloc...
Cel mai recent răspuns: Daniela SANDU , Avocat 20:23, 20 Februarie 2010
Dupa ce trimitei notificarea astepatati sa primiti si confirmare primirii faxului (OK-ul)
pastrati confirmarea transmiterii faxului. depinde si de aparatul prin care transmiteti. unele listeaza confirmarea pe prima pagina a documentului transmis.

recomand transmiterea prin posta cu continut deschis, astfel aveti dovada continutului plicului expediat.
multumesc pentru raspunsuri, am primit listingul ca am transmis faxul, insa aici este o problema, nu exista dovada continutului, se sustine ca a fost transmisa altceva decat notificarea...ce se poate face in acest caz?
eu te sfatuiesc sa o trimiti cu scrisoare recomandata cu confirmare de primire.
Ca sa respectati dispozitiile in vigoare,pentru a preintampina interpretari ,
comunicati notificare in corespondenta cu confirmare de primire,care in caz de neprimire, poate proba si motivul- refuz ,lipsa ,etc
Ultima modificare: Vineri, 19 Februarie 2010
ynocentta, utilizator

Alte discuții în legătură

Dovada transmitere document Costica33 Costica33 Buna ziua, Am de transmis unei persoane juridice o scrisoare prin care solicit raspunsuri la anumite intrebari si as vrea sa stiu ce forma de transmitere a ... (vezi toată discuția)
Conciliere directa raluflory raluflory :-/am nevoie de un model orientativ de conciliere directa.eu, ca si creditor trebuie sa convoc debitorul, mai inainte de chemarea in justitie, la o conciliere ... (vezi toată discuția)
Demisie transmisa prin posta cu confirmare de primire COSTACHE AURORA COSTACHE AURORA Doresc sa supun atentiei dv urmatoare situatie: doresc sa demisionez de la actualul loc de munca, seful meu nu doreste insa acest lucru si refuza sa imi ... (vezi toată discuția)