avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... problema juridica
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

problema juridica

Buna ziua,
Va rog foarte mult sa ma ajutati cu un raspuns la aceasta problema a mea.
In 2008 am luat un credit de la banca .Totul a fost bine pana in 2009 cand banca trebuia sa renunte la comisionul de administrare ,conform contractului incheiat,lucru pe care nu l-a facut .In acest caz eu m-am adresat cu o petitie PROTECTIEI CONSUMATORILOR.Pentru aceasta abatere banca a fost sanctionata cu o amenda contraventionala si s-a dispus remedierea deficientelor constatate.Banca a contestat in instanta aceasta masura.
Acest proces s-a inchiat in favoarea PROTECTIEI CONSUMATORILOR,respingand ca nefondata contestatia bancii,hotararea fiind una definitiva.Dar banca tot nu a dispus remedierea deficientelor constatate.
Va rog sa ma ajutati cu un sfat ,unde si ce trebuie sa mai fac eu in acest caz ?
Sa deschid eu un proces?Cum trebuie sa procedez ? Daca angajez un avocat ar putea verifica acest dosar ,deoarece toate actele sunt depuse la dosar(ma refer la contract de credit,grafic de rambursare....)
Va multumesc foarte mult!

Alte discuții în legătură

Solutionarea unei probleme juridice mariastan20 mariastan20 Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la aceasta problema a mea. In 2008 am luat un credit de la banca .Totul a fost bine pana in 2009 cand banca trebuia sa ... (vezi toată discuția)
Comision risc banca catalin vlad catalin vlad ma numesc vlad catalin si am si eu un credit la wolksbank in chf si am comisionul de risc ,as vrea sa stiu daca pot scapa de el ?si cum ? (vezi toată discuția)
Comision de administrare a creditului... mi_simonet mi_simonet Astazi am fost chemata sa semnez actul aditional la contratul de credit initial cf ord 50/2010. In acest act aditional exista in continuare \"comisionul de ... (vezi toată discuția)