avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Sant casatorit a doua oara,din prima casatorie am doi copii care timp de 30 ani nu mau cautat deloc.Cu sotia actuala sant de 16 ani si are si dansa o fata santem in relati foarte bune.Am si construit o casa eu,sotia si fica sotiei care poate dovedi cu acte ce bani a bagat in casa .Casa este pe numele meu si al sotiei,problema se pune cum putem rezolva ca, casa sa ramana la fata sotiei deoarece are o contributie foarte mare in construirea casei .Va multumesc
Daca fata este majora, faceti acte de vanzare-cumparare catre aceasta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Info personal - pensie de intretinere ex-sot dupa divort stanescuvion stanescuvion Buna Ziua, Va explic in mare care este situatia pentru ca, efectiv nu stiu cum sa ies din impas. Sant casatorit de 33 de ani, stau in gospodaria sotiei. Cat ... (vezi toată discuția)
Acte comune pt.casa gigelas gigelas Buna ziua, Un cuplu de tineri casatoriti in urma cu 1 an. Barbatul,inainte de casatorie,a dobandit un teren pt.casa,de la Primaria Locala. Dupa ... (vezi toată discuția)
Partaj imobil Pop Ana Pop Ana Buna seara. Am divorat de sotul meu de o luna. In urma divortului fostul meu sot vrea sa vanda casa pe care am construit-o impreuna sau sa il despagubesc. ... (vezi toată discuția)