avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cale de atac la incheiere finala (dezinvestire)
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

cale de atac la incheiere finala (dezinvestire)

Care este calea de atac la INCHEIERILE pronuntate de catre judecatorul de camera preliminara care mi-a respins plangerea impotriva actelor procurorului printr-o incheiere finala (dezinvestire), si a carei solutii nu sunt de acord?

Consider ca trebuie sa existe o cale de atac prevazuta de lege si la solutiile de dezinvestire data de judecatorii de camera preliminara, prin care uneori am constatat ca solutia data de catre judecator este una nedreapta si de neacceptat.
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 01:49, 24 Mai 2016

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cale de atac impotriva hotararii de respingerea in principiu a contestatiei in anulare eusaisapte eusaisapte 1. Am formulat o contestatie in anulare impotriva unei incheieri definitive 2. Instanta a hotarat nemotivat in fapt si de drept si in contradictoriu cu ... (vezi toată discuția)
Sentinta sau incheiere? eusaisapte eusaisapte Conform jurisprudentei, ar reiesi ca hotararile de respingere a contestatiilor in anulare ca inadmisibile sunt sentinte nu incheieri. Am o seama de judecatori ... (vezi toată discuția)
Incheiere sau sentinta Just-drept Just-drept Hotararea data de judecatorul de camera preliminara in baza art. 341, alin. 6 - Cod Pr. pen. este Incheiere penala sau Sentinta penala? (vezi toată discuția)