avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 154 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Platforma betonata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Platforma betonata

Buna ziua.
Detin o platforma betonata dar fara pamantul aferent, in acest an am vazut depozitate pe platforma diverse utilaje care nu imi apartin.
Dupa ce m-am interesat utilajele sunt ale primariei.
Ce pot sa fac sa-mi eliberez proprietatea?
Mentionez ca platesc impozit la primarie pe aceasta platforma betonata ( aprox. 5000 mp platforma ) si acum mult timp in urma am facut adresa la primarie sa cumpar pamantul de sub platforma si nu am primit nici un raspuns.
Va rog sa ma ajutati.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 23:39, 18 Iunie 2016
Se impune o intrebare: Terenul al cui este? Terenul este ingradit? In ce calitate detineti platforma betonata (ce titlu aveti)?
Proprietarul pamantului este primaria.
Cand am cumparat cladirea pe contractul de vanzare este trecuta si platforma cu nr. cadastral.
Eu am platit chirie pe pamant pana in 2013. .. dupa acest an nu..pentru ca nu am mai avut activitate.
Solicitati primariei, in scris, sa va elibereze platforma, daca n-o face parcurgeti procedura prealabila a contenciosului si introduceti actiune la instanta. Totodata, imprejmuiti platforma (daca nu a existat imprejmuire pana acum, va trebuie autorizatie de construire eliberata de primarie).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare fosti chiriasi Aleex Aleex Zic istoria pe scurt. Detin pe societate cladire cu platforma betonata in total de 5000 mp. In perioada 2009-2013 am decis sa inchiriez platforma betonata ... (vezi toată discuția)
Autorizatie imprezmuire teren extravilan? tudor_mtp tudor_mtp Buna ziua, De curand am reusit sa cumpar niste teren extravilan (fanete) de 5000 mp si as dori sa-mi imprejmuiesc ~1200 mp cu spalieri bagati in pamant si ... (vezi toată discuția)
Consultanta imobiliara dan victor dan victor Buna ziua, Sunt in discutii pentru un pamant in supafata de 500 mp, intr-o zona frumoasa, in afara de oras – aproximativ 15 km, si la aceasi distanta de ... (vezi toată discuția)