avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Neplata dreptului salarial
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Neplata dreptului salarial

buna ziua .
am si eu o intrebare : ce valoare mi se poate pune la plata unor piese rebut ? ce cuantum din pretul piesei ?
seful meu refuza sa imi dea salariul pe luna pe care am lucrat-o la el , zicand ca am piese rebut si trebuie sa mai aduc EU bani de acasa , desi eu nu mai lucrez la el .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:54, 20 Mai 2016
si daca au deja pretul piesei pe factura , de exemplu : 5 euro / bucata ?
atunci imi poate cere mai mult de 5 euro pe bucata ?
Nu ar trebui sa va ceara mai mult decat pretul mentionat in contabilitatea angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restante salariale claudiumn86 claudiumn86 Buna ziua, momentan lucrez ca agent de vanzari pt o companie care nu imi ofera decat 5 zile de concediu pe an si nu imi plateste diferenta de zile ne luate si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - recuperare drepturi salariale Gaetana21 Gaetana21 Va rog frumos sa imi spuneti cum sa procedez ca sa imi recuperez banii de la fostul.loc de munca? Multumesc (vezi toată discuția)
Neplata salariu mihay07 mihay07 Buna ziua o intrebare daca ma poate ajuta cineva. Am lucrat la o firma de cafea ,,tepara,, din SUCEAVA.dupa o perioada de 4 luni lucrata la ei mi-am dat ... (vezi toată discuția)