avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... copil minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

copil minor

vreau sa aduc copilu minor in germania precizez ca mama si copilu au stat 6 luni au acte aici si a mers acasa si acum nu mai vrea sa vina.credeti ca am sanse sa aduc copilu aici fara divort
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 10:17, 26 Mai 2016
Ce varsta are copilul ?
Daca e de varsta mica , nici daca divortati nu il aduceti in Germania.
in septembrie face 2 anisori
daca merg sa divortez si sa cer custodia copilui credeti ca am sanse
Nu trebuie să obțineți ca autoritatea părintească să fie exclusivă ci trebuie doar ca locuința copilului să fie stabilită la dvs. Având în vedere vârsta copilului nu prea aveți șanse.
Puteți sa cereți ca locuinta copilului sa fie la dvs și fără sa divortati, însă șansele reale sunt mici.
Mama a venit cu copilul la dvs și nu s-a adaptat sau care e problema? În tara, mama are de munca? Dvs munciți în Germania sau acolo v-ați stabilit?

Alte discuții în legătură

Parasire de la domiciliu actual la altul andreibanu1985 andreibanu1985 buna ziua am o intrebare daca sotia a plecat cu copilu de la domiciliu care il am si eu si sa dus la bunici fara sa stiu eu,ulterior sa aud casi schimba ... (vezi toată discuția)
Buna: sotia a plecat de acasa cu minorul deavolul deavolul buna am si eu o problema sotia a fugit de la mine cu copilu de 1 an si 10 luni si ea o plecat in germania si vr sa iau copilu de la masa dar nu mil da si am ... (vezi toată discuția)