avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... copil minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

copil minor

vreau sa aduc copilu minor in germania precizez ca mama si copilu au stat 6 luni au acte aici si a mers acasa si acum nu mai vrea sa vina.credeti ca am sanse sa aduc copilu aici fara divort
eu aici lucru de 1 an.am facut toate demersurile pentru copil la alocatie si tot ce trebe sa fim legali aci .asa trebuia sa fie sa.sa stam aici.ea a mers in tara sa faca niste acte pentru alocatie de atunci ea nu mai vrea sa vina.si revin copilu si sotia are domiciliu unde il am si eu.si ia sa luat si a plecat de acolo la bunicasa fara sa stiu eu recen am aflat.
precizez ca mama mai are de stat 2 luni acasa e in prenatal
Prenatal?
Cand au plecat? Ati facut plangere la autoritatile germane? Aveti acte sa dovedeasca faptul ca mama si copilul aveau locuinta stabila, resedinta, in Germania?
Contactati un avocat german, faceti demersuri acolo. La prima vedere imi pare rapire internationala de minor.
Acum, daca ar fi rapire nationala romaneasca, n-ar insemna nimic, dar daca e implicat alt stat, mai ales cele europene cenmtrale, importanta e majora.
Totusi, trebuie inteles ca timpul curge impotriva dv. Adica trebuie sa faceti REPEDE demersuri.
Incepeti la politia de la domiciliul din Germania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parasire de la domiciliu actual la altul andreibanu1985 andreibanu1985 buna ziua am o intrebare daca sotia a plecat cu copilu de la domiciliu care il am si eu si sa dus la bunici fara sa stiu eu,ulterior sa aud casi schimba ... (vezi toată discuția)
Buna: sotia a plecat de acasa cu minorul deavolul deavolul buna am si eu o problema sotia a fugit de la mine cu copilu de 1 an si 10 luni si ea o plecat in germania si vr sa iau copilu de la masa dar nu mil da si am ... (vezi toată discuția)