avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Soluţionare plângere NUP în instanţă
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Soluţionare plângere NUP în instanţă

Bună seara.
Am făcut o plângere în instanţă, împotriva unei ordonanţe de NUP şi am primit de la judecatorie două comunicări: prima, prin care sunt chemată in instanta la data solutionarii plangerii (sapt aceasta), iar cea de-a doua (la o zi distanta), in care mi se spune ca am posibilitatea sa depun note scrise si ca plangerea mea va fi solutionata în camera de consiliu, cf art 341 Cpp. Am vazut ca acest articol spune ca procurorul se pronunta în camera de consiliu, fara participarea procurorului, petentului, intimatului.
Intrebarea mea este: mă prezint sau nu in instanta?? Plangerea mea la organele judiciare (care a primit NUP), este din 2013 (daca are importanta).
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 09:47, 23 Mai 2016
Rămâne la aprecierea dvs dacă vă prezentați sau nu. Dacă nu participați depuneți concluzii scrise.
Ok, dar ma pot prezenta, vreau sa stiu, cata vreme art 341 CPP spune că judecatorul se pronunta fara participarea părţilor???
Vreau sa stiu daca am acces in camera de consiliu si daca imi pot sustine plangerea verbal?
Multumesc mult!
Dacă ați fost citat în instanță este evident că puteți merge.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere impotriva rezolutiei nup smeagull smeagull Buna ziua, Un nebun mi-a facut o plangere penala prin primavara - vara 2013. Am dat declaratii la politie, si am primit acasa NUP-ul. Acum am vazut pe ... (vezi toată discuția)
Prezenta la proces luticus luticus un petent in cazul in care a formulat plangere impotriva rezolutiei procurorului de netrimitere in judecata este obligat sa se prezinte la proces ? daca are ... (vezi toată discuția)
Cand se poate constitui parte civila? danaa1 danaa1 Am primit citatie de la instanta sa ma prezint la instanta, (camera preliminara), m-am prezentat si mi s-a dat un nou termen. Motivul a fost ca am facut ... (vezi toată discuția)