avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1195 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

mostenire inainte de casatorie pe contract este doar persoana care a mostenit apartamentul .in cazul divortului se inparte mostenirea si daca nu fostta sotie este obligata sa paraseasca locuinta ?
Nu gasesc mesajul dv.
V-am spus ordinea, notificare cu preaviz prin executor sau prin posta cu confirmare de primire (nerecomandat, caci este posibil sa nu ridice scrisoarea), schimbare yala si mana pe telefon daca apar amenintari sau scandal. Totusi, bunurile comune, dobandite in timpul mariajului, vor fi un element generator de probleme. S-a cerut /facut partajul? De aici posibil sa apara probleme.

P.s. Probleme in sensul ca sotul poate spune (si probabil ca o si face deja) ca a investit acolo si are un drept de creanta cu privire la acele investitii, pe buna dreptate si etc. De aceea spuneam initial ca se impune o actiune in evacuare. Nu uitati sa raspundeti cu privire la partaj.
Ultima modificare: Luni, 23 Mai 2016
trandafir2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuarea sotului in timpul divortului cristina1980 cristina1980 Buna ziua, cateva lamuriri as avea nevoie daca se poate. Sora mea, este casatorita de 12 ani si acum din cauza neintelegerilor a hotarat sa divorteze. La ... (vezi toată discuția)
Evacuare in urma divortului ToaderDaniela ToaderDaniela Sunt proprietara unui apartament dobandit inaiantea casatoriei.In urma divortului cu hotatare definitiva si a partajului si a evacuarii in curs,nu gasesc o ... (vezi toată discuția)
Mostenire martineugen martineugen Buna dimineata ! I-mi cer scuze , poate nu ma exprim corect In urma cu cativa ani am moestenit un teren de la parintii mei, pe care l-am valorificat . dupa ... (vezi toată discuția)