avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1486 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Note de bilant microintreprindere 2015
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Note de bilant microintreprindere 2015

Buna ziua!
Pentru o microintreprindere (SRL) cu un salariat si o cifra de afaceri de 32000 lei pentru bilantul la 31.12.2015 se mai depun notele de bilant? Daca bilantul se depune pe hartie se mai scaneaza documentele de natura notelelor sau se depun in original odata cu formularele bilantului? Daca ar fi dupa cum am inteles eu, s-ar depune in acest caz doar:
- declaratia conform art.30 din l82/1991
- raportul administratorului la 31.12.2015
- proces verbal al adunarii asociatilor de aprobare a modului de repartizare a profitului si de aprobare a bilantului si contului de profit si pierdere.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Bilant microentitate Diana ionela Timoscov Diana ionela Timoscov Stiu ca pentru bilantul la 31.12.2015 microentitatile nu mai trebuie sa depuna note explicative. As vrea sa stiu ce depun si daca s-ar putea sa primesc si un ... (vezi toată discuția)
Bilant 2012 - depunere online suciugeorgeta suciugeorgeta As dori sa depun on line bilantul pentru 2012 dar nu stiu cum se ataseaza la bilant notele explicative,raporul de gestiune si declaratia ... (vezi toată discuția)
Bilant 31.12.2010 crissjohny crissjohny as dori sa stiu ce trebuie sa contina exact un dosar (bilant 31.12.2010 ) pregatit pentru depunere. (vezi toată discuția)