avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Se poate solicita recalcularea deciziei de impunere ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Se poate solicita recalcularea deciziei de impunere dupa radierea firmei?

Buna ziua!
Va adresez o intrebare la care nu reusesc sa gasesc un raspuns:
In anul 2013 am facut o contestatie la o decizie de impunere emisa pe societatea x unde am fost administrator. Solutia la acea contestatie era de a suspenda solutionarea pana la solutionarea definitiva a cauzei penale (ANAF a facut si plangere penala). Cauza penala a fost solutionata in favoarea mea si are implicatii fiscale si autoritate de lucru judecat. ANAF insa nu a mai recalculat decizia de impunere iar eu nu am mai primit nici un raspuns.
In baza deciziei de impunere s-a emis decizia de atragere a raspunderii solidare. Contestatia pe decizia de atragere a raspunderii in solidar a fost respinsa si de ANAF si de instanta.
Peste 2 zile, instanta de contencios, probabil, va hotari radierea firmei.
Intrebare: daca peste 2 zile se va dispune radierea firmei, eu mai pot solicita raspunsul la punctul care se refera la suspendarea contestatiei pana la solutionarea definitiva a cauzei penale?
Ar putea ANAF sa imi raspunda ca nu se impune sa reanalizeze si sa recalculeze o situatie la un operator care nu mai exista?
Cine trebuie sa faca solicitarea aceasta: eu in calitate de administrator statutar al societatii sau administratorul judiciar care nu are interes? Va reamintesc ca eu am interesul de a cere recalcularea deciziei de impunere pentru a solicita ulterior si recalcularea deciziei de atragere a raspunderii solidare.
Ma poate cineva sfatui ce trebuie sa fac? :((

Alte discuții în legătură

Consecintele schimbarii legislatiei fiscale mioara2012 mioara2012 Buna ziua! In cadrul unui proces de insolventa, ANAF solicita avizul pentru atragerea raspunderii in solidar a administratorului si il obtine. Persoana ... (vezi toată discuția)
Datorii fisc eu1961 eu1961 Firma A are datorii la fisc de X lei. Fiscul atrage raspunderea solidara a societatii B. Dupa atragerea raspunderii solidare pentru firma B firma A intra in ... (vezi toată discuția)
Lipsa dreptului la aparare mioara2012 mioara2012 Buna ziua! Punem in discutie urmatoarea speta: In cadrul unui proces de insolventa, ANAF solicita avizul pentru atragerea raspunderii in solidar a ... (vezi toată discuția)