Buna ziua,
initial am optat pentru concediu crestere copil de 1 an; dupa ce m-am intors la serviciu, dupa 8 luni, cu supliment de insertie (copilul meu are acum 1,5 ani), as vrea sa ma reintorc in concediu de crestere a copilului, intrucat am citit ca noua lege permite. Dilema mea este daca nu cumva voi intampina dificultati in acest demers avand in vedere ca la 4 luni dupa intoarcerea la munca, contractul meu de munca pe durata nedeterminata a incetat si am intrat, cu un alt angajator, intr-un contract de munca de agent temporar pe durata nedeterminata, iar misiunea mea actuala expira in 3noiembrie 2016. Copilul meu implineste 2 ani in ianuarie 2017.Mentionez ca exista continuitate intre cele doua contracte de munca.
Concret, as avea 3 intrebari:
1. ma pot reintoarce in concediu de crestere copil (pana la implinirea varstei de 2 ani) in conditiile de mai sus?
2. daca optiunea de mai sus nu este posibila, angajatorul meu actual ma poate concedia inainte de momentul in care copilul implineste 3 ani, avand in vedere ca noua lege prevede ca beneficiez de supliment de insertie pana la 3 ani ai copilului, insa contractul meu de munca este de agent de munca temporar pe durata nedeterminata, iar misiunea mea se termina peste 5 luni?
Va multumesc anticipat.
Indemnizatie
Alina_G_
Buna ziua! Daca am ales perioada de un an pentru cresterea copilului (cu 85 % din net), cand ar trebui sa ma reintorc la servici pentru a beneficia de ... (vezi toată discuția)