Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

ce acte trebuie sa insoteasca un transport de marfa?

am o firma de timplarie pvc si as vrea sa stiu ce acte sunt necesare la transportul timplariei la beneficiar
Cel mai recent răspuns: Oranina Dumitru , Contabil 20:39, 13 August 2009
aviz de insotire a marfii
Pe langa aviz, factura, certificatul de origine.
alinirimia a scris:

am o firma de timplarie pvc si as vrea sa stiu ce acte sunt necesare la transportul timplariei la beneficiar

Aveti trei variate:

1- doar aviz de insotire a marfii cu inscriptionarea: "urmeza factura", iar cand se face factura se inscrie pe factura numarul si data avizului
2- doar factura
3- ambele documente

Obligatorie este una din primele doua variante. Ultima este optionala.
Ultima modificare: Joi, 13 August 2009
Oranina Dumitru, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avize insotire marfa operatiuni triunghiulare AncaUrda AncaUrda Firma A incheie cu firma B contract de vanzare-cumparare beton. Firma B vinde mai departe catre firma C produsele achizitionate de la A. A emite factura catre ... (vezi toată discuția)
Facturi emise pe numele firmei mele fara ca eu sa le primesc vali2008 vali2008 Buna ziua, am si eu o problema de drept comercial cred.. si anume am un SRL si am colaborat cu o firma cumparind marfa cu factura si eliberind pe loc CEC-uri ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru transport marfa andira andira Buna ziua, Va rog frumos, spune-ti ce acte sunt necesare pentru transportul de marfa (de ex, medicamente). Multumesc. (vezi toată discuția)