avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Apartament inchiriat si nedeclarat la Anaf
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Apartament inchiriat si nedeclarat la Anaf

Buna ziua,
As vrea si eu o intrebare.Am stat in chirie intr-un aparatament fara contract si cand am plecat nu am primit garantia din partea proprietarei.As vrea sai fac si eu reclamatie la anaf pt nedeclararea chiriei .Ce pot face in cazul asta?
Ultima modificare: Marți, 24 Mai 2016
bya_deea, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:08, 25 Mai 2016
Ati avut achitate la zi cotele de intretinere ?
Sunt asociatii de proprietari care calculeaza cotele de intretinere pe 1-2 luni in urma
Este posibil ca proprietarul sa fi retinut garantia pentru plata intretinere intreaga perioada in care ati locuit,respectiv sume care urmeaza sa fie impuse dupa plecarea dv
Proprietarul care inchiriaza spatiul cu destinatia de locuinta,dar nu inregistreaza contractul de locatiune la autoritatea fiscala teritoriala ca platitor de impozit se face vinovat de savarsirea infractiunii de evaziune fiscala,
Formulati reclamatie catre autoritatea fiscala responsabila domiciliului proprietarului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere spatii de locuit fara contract Comatus Comatus Salutare! Ce risca o persoana care inchiriaza o camera sau mai multe camere intr-un imobil, fara contract deci care nu plateste impozit pe venit ? Persoana ... (vezi toată discuția)
Chirias fara contract Mihut Andrada Mihut Andrada Buna,am stat in chirie 4 luni dupa care ma dat afara si acum cere si 150 cica pentru apa si gaz care au fost deja platit fara sa vad o chitanta sau ... (vezi toată discuția)
Speta chiriasi karl_holcroft karl_holcroft Buna seara, Am avut un apartament oferit spre chirie, unde s-a locuit timp de 4 ani. S-a încheiat şi un contract, prin care chiriaşii erau obligaţi ca, pe ... (vezi toată discuția)