avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1368 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Daca sotul in 2015 a plecat in strainatate in perioada 01-06 si 01.10 si poate dovedi printr-o fisa de remuneratii primita din Belgia care mentioneaza ca ne foloseste cand facem declaratia de impozit poate beneficia de indemnizatie de crestere copil? are 7 luni de munca la locul actual plus cele acumulate in strainatate ... pot fi cumulate perioadele?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:11, 27 Mai 2016
daca intru in concediu fara plata pt cresterea copilului pana la data de 01.07.2016 pot depune dosarul de indemnizatie la dat a respectiva deci?
Puteti depune dosarul, dupa intrarea in vigoare a noilor prevederi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venituri obținute în străinătate ValeriaD ValeriaD Dacă obțin venituri din străinătate... respectiv Italia...si anul acesta vin acasă..pot beneficia de indemnizație? (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Georgianaioanailie Georgianaioanailie Daca lucrez in austria de 3 ani si raman gravida pot primi indemnizatia lunara de crestere copil daca doresc ca pe perioada celor 2 ani cat am dreptul la ... (vezi toată discuția)
Prenatal si indemnizatie crestere copil daca am lucrat in anglia cu acte in regula Anda12 Anda12 As vrea sa stiu daca pot beneficia de aceasta indemnizatie crestere copil in Romania, atata timp cat am un contract incheiat in Uk pe data de 25 iunie (am ... (vezi toată discuția)