avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proprietati
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proprietati

Buna seara ,
Parintii ne-au dat ,in timpul vietii,fiecareia dintre cele trei fiice terenul cel aveau.
N-am facut cadastru,deoarece Ana-sora mea-,de langa mine, nu a respectat actele de proprietate si apare,in schita , cu terenul ,sub casa mea.
In2013,am inceput un litigiu cadastral,care e pe finalizate.
In 5 martie 2016,am descoperit ca Elena-cealalta sora si vecina Anei - ,si-a intabulat gresit proprietatea sa,intrand abuziv , la Ana. ( Deci: EU - ANA- ELENA).
Nestiind aceasta , de la inceput, Elena nu a fost chemata in proces,cu toate ca EA este vinovata . Experta spune ca trebuie sa-i respectam proprietatea , atata timp cat nici n-a fost implicata in acest proces . Nici avocata Anei nu este de acord cu implicarea Elenei in proces , spunand ca-i prea tarziu.(Actele au fost facute in 1999).
Daca nu o chem in judecata si pe Elena,pierd procesul.
Am deschis,deci , un nou proces,pe 5 mai 2016,chemand in judecata pe Elena si carand conexiunea celor doua dosare.
Cu respect , va intreb :
Cum trebuie sa procedez,ce trebuie sa fac , mai repede,ca primul proces , cu Ana, e pe terminate ?
Multe multumiri !!!
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 11:29, 26 Mai 2016
Eu cam sunt de acord cu avocatii din dosar, e cam tarziu si procedural si ca timp, nu stiu daca mai aveti castig de cauza.
Conexarea e dificila, depinde de multi factori si, in primul rand, de formularea actiunii. Incercati insa macar suspendarea pana la pronuntarea in dosarul cu Elena. Trebuie annalizat cu atentie daca puteti merge din aproape in aproape. Era buna o chemare in garantie...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul de a cere reconstituirea bunurilor care au fãcut obiectul dotei mimisarbu@yahoo.com mimisarbu@yahoo.com N.V.a avut 4 fiice Despina ,Elena ,Maria ,Ana .Decesul lui NV a avut loc in 12 aprilie 1945, la 23 aprilie s-a facut proces verbal de evaluare a averii ramase ... (vezi toată discuția)
La tribunal cu o persoana psihotica RaluzaSinziana RaluzaSinziana Buna ziua, va scriu in legatura cu o prietena de a mea si cu viitorul ei sot. As vrea sa o pot sfatui mai bine dar nu stiu cum, asa ca voi adresa o intrebare ... (vezi toată discuția)
Succesiune-rog raspuns montecarlobaby montecarlobaby Buna ziua . As avea o intrebare. Parintii mei au mai multe imobile . Suntem 2 frati: eu si sora mea. Sora mea este casatorita . Parintii au facut contract de ... (vezi toată discuția)