avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Instalare pos
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Instalare pos

Plafonul de 10000 euro la care devine obligatorie pentru comercianti instalarea pos, se refera la cifra de afaceri a societatii sau incasari anuale ale unui singur punct de lucru ?In cazul in care societatea detine mai multe chioscuri
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 13:20, 15 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se refera la cifra de afaceri totala, adica cea din bilant:

HG 949/2017 privind aprobarea Normelor metodologice pentru aplicarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 193/2002 privind introducerea sistemelor moderne de plată :

b) comercianţi - persoanele juridice care desfăşoară activităţi de comerţ cu amănuntul şi au realizat în anul precedent o cifră de afaceri mai mare decât echivalentul în lei al sumei de 10.000 euro, la cursul de referinţă al Băncii Naţionale a României la data de 31 decembrie a anului precedent;
Ultima modificare: Joi, 15 Februarie 2018
Ioan Petru Butariu, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatie asigurare plata prin pos romibaro romibaro buna ziua, exista obligatia de a asigura posibilitatea clientului de a plati prin POS? cumva in functie de un plafon al incasarilor zilnice? multumesc. (vezi toată discuția)
Terminal pos in afara de casa de marcat la un camping floritanoje floritanoje Va rog sa ma lamuriti daca pentru un camping e obligatoriu si un terminal pos in afara de casa de marcat cu jurnal electronic? Multumesc. (vezi toată discuția)
Obligativitatea dotarii cu pos rovasit@yahoo.com rovasit@yahoo.com Buna ziua. Societatea noastra are ca obiect de activitate principal Fabricarea painii si a produselor de panificatie.In cadrul societatii avem si un mic ... (vezi toată discuția)