avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... rude sau nu ?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

rude sau nu ?

buna, tatal meu este var de-al 2-lea cu mama unei prietene, vreau sa stiu mie ce-mi este fica verisoarei lui tata.multumesc
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 13:09, 16 August 2009
La gradul 8 nici macar biserica ortodoxa nu opune inpedimente de rudenie.
aha. asta nu-mi era clar.. ruda de grad 3, verisor de-al 3-lea... deci pana la urma verisorii de-al 3-lea sunt gradul 8 nu?
Si mie mi-a tot gradul 8 mi-a iesit!
Legal nu exista impedimente decat pana la gradul 4.
si toata discutia asta pt o cafea.....B-)... sau mergeti la cafeneaua bisericii ?

unde mai pui ca dupa 2-3 cafele partile se pot plictisi .... pana la casatorie e cale lunga...

Cafeaua este una, casatoria este alta....in opinia mea, invitatia la o cafea nu echivaleaza cu o casatorie, care implica mai mult si mai multe...
Daca aveti de gand sa va casatoriti cu o persoana, nu inseamna automat ca veti obtine si acceptul acelei persoane in acest sens. O invitatie la cafea nu este o cerere in casatorie...
Intai beti cafeaua, apoi va mai intalniti ca in reclama de la TV: la prima intalnire - mana pe picior, la a doua - mana pe picior si un pupic, la a treia ....va luati un abonament la telefonia mobila......;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

sunt prea indragostit solcan_vasile solcan_vasile Vreau sa ma lamuriti cu o treaba . \'\' Mama mea e verisoara vitrega cu tata ficeii pe care o iubesc eu . In concluzie eu cu fica verisoruluii mamei mele ... (vezi toată discuția)
Casatorie ingerasul15 ingerasul15 verisori de gradu 3se pot castori?: (vezi toată discuția)
Dezbatere moștenire. mă puteți lămuri ce cotă am? grunwald grunwald Ziua buna ! Nelmurire la o dezbatere mostenire: In urma decesului verisoarei a ramas mostenire un apartament si bani intr-un cont bancar. S-a luat legatura ... (vezi toată discuția)