avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Uniune consensuala - concubinaj ?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Uniune consensuala - concubinaj ?

Buna ziua , contabila primariei traieste in uniune consensuala cu primarul de cca 10 ani . Totul merge ca pe roate : el primar , ea contabila ! Este normal ? Daca nu um putem demonstra aceasta situatie celor ce la ANI ?!???
Faceti o sesizare scrisa si asteptati raspunsul.
Daca va referiti la o situatie de incompatibilitate, atunci aceasta nu exista potrivit actualelor reglementari privind incompatibilitatile alesilor locali.
Nu este in incompatibilitate, este dreptul fiecaruia sa traiasca si sa aleaga.
Legat de uniune consensuala este un proiect de lege pe ,,masa,, camerei deputatilor si senatului.

[ link extern ]

Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Senator sau deputat pentru cel mult douã mandate care pot fi ºi succesive. ContSters88344 ContSters88344 Clasa politică ar trebui să se reînnoiască periodic. Nu trebuie să mai avem senatori şi deputaţi pe viaţă, aşa cum se întâmplă în prezent şi ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate?! marinelapolescu marinelapolescu buna seara, un consilier juridic (angajat cu 2h/zi ca si cons.juridic. dar neinscris in colegiul cons. juridici), poate fi si administrator imobile? fara a ... (vezi toată discuția)
Promulgare proiect de lege Irina_sebea Irina_sebea Buna seara, As dori sa stiu, pentru acest proiect de lege http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck2015.proiect?idp=16642 , cam cand credeti ca o sa fie ... (vezi toată discuția)