avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot restitui sulta primita in urma unei procuri?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot restitui sulta primita in urma unei procuri?

Buna ziua,
Tatal meu a decedat de curand, eu fiind unicul fiu mostenitor. Tatal meu a avut un apartament detinut impreuna cu mama mea, ambii fiind trecuti pe contractul de vanzare-cumparare. Parintii mei au divortat inainte de moartea tatalui si nu s-a facut partaj. Mamei ii revine 50% din apartament (fiind trecuta pe contractul de vanzare-cumparare) iar mie 50% ca fiu mostenitor. Pentru dezbaterea succesiunii, i-am facut procura mamei sa se ocupe de semnarea actelor, eu nu avand positibilitatea sa fiu in tara la pronuntarea succesiunii. Am facut greseala de a trece in procura faptul ca am primit sulta din partea mamei si astfel ea poate sa isi treaca apartamentul doar pe numele ei. Exista vreo posibilitate legala de a restitui sulta mamei?
Astept un raspuns rapid.
Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: puilnk , utilizator 14:36, 30 Mai 2016
Ce sa restituiti, sulta pe care nu ati primit-o ?
In procura speciala pe care i-am lasat-o mamei, eu am declarat: 'Recunosc prin prezenta ca, azi data autentificarii prezentului inscris, am incasat de la mandatara mea suma de xxxxx lei, reprezentand sulta pentru partajarea apartamentului'. Deci, practic, eu am incasat sulta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog ajutatimà in legàtura cu o succesiune irinel80 irinel80 Dupà moartea tatàlui meu mama a facut succesiune de mostenire casei .Jumatate din mostenire i-a ramas lui mama iar cealalta jumatate a fost ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament - partaj - sulta neachitata - coproprietar decedat corinacarstoiu corinacarstoiu Buna ziua, Va rugam sa ne ajutati in rezolvarea urmatoarei spete: sotii T.S. si T.F. cumpara in timpul regimului comunist un apartament. Ei au impreuna doi ... (vezi toată discuția)
Cum pot fi ambii membri al familiei ( sot si sotie ) proprietari al unei locuinte maxxboy maxxboy Buna ziua, ma adresez comunitatii avocatnet.ro in speranta ca voi gasii o alternativa pentru parintii mei sa nu coste 1000-2000 de euro trecerea ambilor ca ... (vezi toată discuția)