avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executorul judecatoresc
Discuție deschisă în Executare silită

Executorul judecatoresc

Buna ziua.
O persoana are poprire pe salariu direct la banca unde primeste veniturile din salariu. Banca vireaza lunar catre executor suma poprita. Persoana a cerut de la creditor o situatie cu sumele incasate de la executor si din acea situatie rezulta ca executorul vireaza catre creditor sume la 2-3 luni, chiar daca poprirea pe salariu se face lunar.
In cat timp, de cand primeste suma de la banca, are dreptul executorul judecatoresc sa vireze mai departe, catre creditor?
Multumim!
Cel mai recent răspuns: alexandraoana , utilizator 13:06, 6 Iunie 2016
Este corect ca executorul sa vireze banii la cateva luni , nu e problema dvs., ci a creditorului .Este o practica pentru evitarea birocratiei pe sume mici de bani ..
Multumesc. Am vrut sa stiu daca executorul are sau nu un termen in acest caz.
In alta ordine de idei, sumele pe care le primeste executorul in urma popririi nu sunt deloc mici, asa cum ati presupus si, din cauza faptului ca nu vireaza lunar banii catre creditor, dobanzile calculate sunt mari. In fine.
Multumesc, o zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu flawrin28 flawrin28 Am o executare silita infiintata si am primit instiintarea infiintarii popririi dar ma confrunt cu urmatoarea problema, firma nu prezinta interes in ... (vezi toată discuția)
Popriri salariu ContSters363665 ContSters363665 Buna ziua! Revin cu o intrebare legata de 2 popriri pe care le am pe contul de salariu. Pe contul de salariu am 2 popriri cu o valoare aproape identica. Banca ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu si continuare penalitati la banca membruev membruev Am poprire pe salariu ptr nerambursarea integrala a unui credit in euro la banca. Platesc de 3 ani si datoria aproape ca n-a scazut mai deloc. E posibil asa ... (vezi toată discuția)