avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Este obligatorie prezentarea?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Este obligatorie prezentarea?

In urma cu cativa ani am dat declaratii intr-un dosar care ulterior s-a inchis din lipsa de probe si am primit o adresa in acest sens in urma cu 3 luni. Acum am primit o citatie de la Tribunal, in care sunt anuntata sa ma prezint in calitate de intimat in dosarul avand ca obiect redeschidere urmarire penala. Am cautat pe portal si am vazut ca toti cei citati avem calitate de intimat. Dar eu am dat declaratii atunci in calitate de martor! De ce acum sunt intimat? Se intampla ceva daca nu ma prezint? Nici macar nu am primit personal citatia pt ca nu ma aflu in tara.
Nu se intampla nimic, doar ca nu veti putea sa va spuneti punctul de vedere in legatura cu redeschiderea UP.
Daca se admite cererea, o sa fiti citata cand dosarul ajunge din nou la organul de UP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnat la o ped.de 3 ani pentru furt- citatie in calitate de intimat/ce inseamna? robykriszti robykriszti buna va rog daca putetii sa ma ajutati am o condamnare de 3 ani ptr furt calificat prima abatere nu am mai avut alte antecedente in trecut am wxecutat 8 lunii ... (vezi toată discuția)
Intimat-eu sunt judecat intrun astfel de proces?sau doar participant? gj58dmc gj58dmc Tocmai am primit o citatie in care eu,subsemnatul,sunt citat in instanta in calitate de INTIMAT intrun proces cu un anumit domn pe care nu l cunosc ,acesta ... (vezi toată discuția)
Redeschidere urmarire penala steluta2608steluta steluta2608steluta Am si eu o intrebare , daca sunt chemata in instanta pt redeschidere urmarire penala si nu ma duc pt ca nu sunt in tara ce se poate intampla? (vezi toată discuția)