Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator

Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator	    

edina 
	    	Utilizator

edina 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 leona777	                   

buna ziua, sunt administrator la o firma, si as vrea sa stiu o chestier:  daca am de recuperat niste bani de la o societate si vreau sa o chem in judecata pe ... (vezi toată discuția)
	                    leona777	                   

buna ziua, sunt administrator la o firma, si as vrea sa stiu o chestier:  daca am de recuperat niste bani de la o societate si vreau sa o chem in judecata pe ... (vezi toată discuția)

babar	                   

Buna ziua
Sper ca am postat acolo unde trebuie problema mea.
Am primit un SMS de la fostul meu sef, ca ma va da in judecata, ca firma a fost penalizata pt. ... (vezi toată discuția)
	                    babar	                   

Buna ziua
Sper ca am postat acolo unde trebuie problema mea.
Am primit un SMS de la fostul meu sef, ca ma va da in judecata, ca firma a fost penalizata pt. ... (vezi toată discuția)

eu_craciun	                   

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o problema, am un contract - comanda de transport, (firma mea a facut cu doua camioane un transport pentru o firma de ... (vezi toată discuția)
	                    eu_craciun	                   

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o problema, am un contract - comanda de transport, (firma mea a facut cu doua camioane un transport pentru o firma de ... (vezi toată discuția)